Lid worden

Lid worden van de Dutch Magical Society kan vandaag nog! Je weet nu waar onze vereniging voor staat, maar wat wordt er dan van onze leden verwacht? Het samenwerken en het delen van expertise staat bij ons voorop.

Nadat je als lid bent ingeschreven ben je aspirant lid. In dat jaar laat je zien dat je zichtbaar, actief en enthousiast betrokken bent bij onze vereniging. Als volwassen lid wordt verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan de avond. Dat kan door een truc met uitleg, lezing of workshop maar ook door zelf een act te laten zien. Maar misschien ben je als volwassen lid wel instaat om een act van iemand anders muzikaal te begeleiden of stimuleer je onze jeugdleden aan de hand van coaching.

Van onze jeugdleden wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan de clubavonden en ook laten zien dat ze aan de tips werken en daardoor groeien. Je bent jeugdlid tot en met het jaar waarin je 18 jaar wordt. Na het eerste jaar als aspirant lid zal het bestuur besluiten of je past binnen de Dutch Magical Society. Als dat zo is ben je een volwaardig lid van onze vereniging.

Om lid te worden van de Dutch Magical Society betaal je € 79,- euro per jaar voor een lidmaatschap. Na het eerste jaar, wordt er voor het volgende jaar een korting berekend voor de maanden dat je nog geen lid was. Daarna betaald je per kalenderjaar. Als lid van onze vereniging ben je automatisch lid van de Nederlandse Magische Unie (de NMU). Ben je bij een andere vereniging al aangesloten bij de NMU? Dan kun je de kosten retour krijgen via de NMU. De voordelen van de NMU vindt je hier.

Zodra je lid bent van de Dutch Magical Society mag je zowel een bezoek brengen aan de clubavonden in zowel Bennebroek als Exloo.

Als je je gelijk wilt aanmelden kan dat hier!